(خواص خوراکیها)
مغز پسته و اثر آن در سلامتی قلب
گنجاندن مغز خشكبار بویژه پسته در رژیم غذایی روزانه میزان كلسترول كلی، كلسترول بد و همچنین تریگلیسیرید را به میزان قابل توجهی كاهش میدهد و از اینرو شما را تا حد زیادی از پزشك بینیاز میكند. این تحقیق كه با حضور 600 شركتكننده از 7 كشور مختلف انجام گرفته در نشریه آرشیو طب داخلی به چاپ رسیده و فراگیرترین تحقیقی است كه تاكنون در این زمینه صورت گرفته است. این بررسی تاكید میكند كه مصرف پسته در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی تاثیر بسزایی دارد.
محققان دانشكده بهداشت عمومی دانشگاه لوما لیندا در این پژوهش چندین مطالعه پیشین درباره خواص مغزها را مورد بازبینی قرار دادند.
پسته خواص دیگری هم دارد:
مغز پسته به علت داشتن آهن، خونساز است و كسانی كه مبتلا به كمخونی هستند باید حتما روزانه مقداری پسته مصرف كنند.
پسته مغز و ذهن را تقویت میكند، برای آرامش قلب و آرام كردن اعصاب مفید است و برای باز كردن مجاری كبد مصرف پسته توصیه میشود.
علاوه بر این، پسته ، معده را تقویت میكند، برای تسكین سرفه مفید است و اسهال معمولی و اسهال خونی را نیز درمان میكند.
مغز پسته حاوی املاح مختلفی شامل پروتئین، آهن، مواد چرب، كلسیم، فسفر، ویتامینA، B1، B3و پتاسیم است.