( خواص خوراکیها )
آیا می دانید این خوراکی خوشمزه دارای چه فوایدی می باشد؟ گنجاندن پسته در رژیم غذایی میتواند از خطر ابتلا به بیماریهای قلبی ـ عروقی و تنگ شدن شریانهای قلبی به علت رسوبات خونی جلوگیری كند و كلسترول خون را نیز كاهش دهد.
تحقیقات جدید نشان میدهد داوطلبانی كه مدت یك ماه مرتبا 28 گرم پسته در روز مصرف كردهاند، میزان كلسترول خون آنها 8 / 4 درصد كاهش یافتهاست.با مصرف پسته سطح كلسترول بد لیپوپروتئین با غلظت كم تا 11/6 درصد كاهش مییابد.
پژوهشها نشان میدهد كه پسته، سطح كلسترول بد را در بدن كاهش میدهد و در ضریب لیپوپروتئین هم تغییراتی مفید صورت میدهد. محققان میگویند پسته دارای مقادیر زیادی ماده گیاهی ضداكسیدانت لوتئین است كه معمولا در سبزیجات پربرگ و تیره رنگ موجود است.