( خواص خوراکیها )
کاهش احتمال ابتلا به بیماری های قلبی با مصرف آجیل
( مصرف آجیل یا كره بادام زمینی احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی را كاهش میدهد )
پژوهش دانشگاه هاروارد نشان داد كه مصرف این مواد احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی را در زنان مبتلا به دیابت نوع دوم، كاهش میدهد.
بر اساس گزارش این پژوهش، بررسی بیش از 6 هزار زن كه به میزان قابل توجهی آجیل یا كره بادام زمینی مصرف میكردند، نشان داد این مواد غذایی احتمال ابتلا به بیماری قلبی در آنان را به نصف كاهش میدهد.
در ادامه این گزارش آمده است: تأثیر مصرف آجیل و كره بادام زمینی در صورتی كه با فعالیت مناسب بدنی و رژیم غذایی متعادل همراه نباشد، اندك خواهد بود. همچنین جلوگیری از بیماریهای قلبی تنها با مصرف این مواد ممكن نخواهد بود.