( خواص خوراکیها )
مروری برخواص تره فرنگی
متخصصان تغذیه بر این باورند كه مصرف ترهفرنگی مانند سیر و پیاز موجب كاهش ابتلا به سرطان روده و پروستات و تثبیت قندخون میشود.
به گفته آنها ترهفرنگی حاوی مقادیری منگنز، ویتامینهای C،6 B و آهن است و كلسترول بد بدن را كاهش میدهد. همچنین از خواص درمانی ترهفرنگی این است كه فشارخون را كاهش میدهد و از حملات قلبی و سكته جلوگیری میكند. ترهفرنگی با برگهایی به رنگ سبز تیره و انتهایی سفید هستند و هر چه جوانتر و كوچكتر باشند، اثر درمانی بیشتری دارند.
به گفته آنها ترهفرنگی حاوی مقادیری منگنز، ویتامینهای C،6 B و آهن است و كلسترول بد بدن را كاهش میدهد. همچنین از خواص درمانی ترهفرنگی این است كه فشارخون را كاهش میدهد و از حملات قلبی و سكته جلوگیری میكند. ترهفرنگی با برگهایی به رنگ سبز تیره و انتهایی سفید هستند و هر چه جوانتر و كوچكتر باشند، اثر درمانی بیشتری دارند.