هل

هل و خاصیت اشتهاآور بودن آن

( خواص خوراکیها )

هل و خاصیت اشتهاآور بودن آن

( مصرف هل باعث تحریك اشتها می‌شود و عمل هضم غذا را بهبود می‌بخشد )

 هل به عنوان ادویه، برای خوشبو كردن نوشیدنی‌ها و غذاها به مصرف می‌رسد و عطر خوش، اثر گرمابخش و اشتهاآور هل این دانه را به یكی از بهترین طعم‌دهنده‌ها تبدیل كرده است كه برای خوش‌‌طعم كردن انواع نوشیدنی، دسر و شیرینی به مصرف می‌رسد.وی گفت: دانه‌های هل پس از صرف غذا ضمن كمك به هضم غذا می‌تواند بوی نامطبوع دهان مثل بوی سیر و پیاز را از بین ببرد.

هل خواص گرمابخشی داشته، معده و روده‌ها را تقویت می‌كند. اشتها را تحریك و عمل هضم غذا را بهبود می‌بخشد و تقویت‌كننده قلب است. همچنین بادشكن بوده، گاز معده و روده را از بدن خارج می‌سازد كه تقویت‌كننده بدن، ادرار‌آور و قاعده‌آور است.

هل زخم‌های دهان را برطرف می‌كند و می‌توان دم‌كرده هل را در دهان قرقره كرد. خوشبوكننده دهان است و برای تسكین درد گوش می‌توان گرد هل را در گوش ریخت.

هل تب را پایین می‌آورد، در درمان سرماخوردگی موثر است. برای تسكین درد روماتیسم مفید و ضد مسمومیت است. ترشی معده را از بین می‌برد و برای رفع تهوع می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

( صفوی – متخصص تغذیه )

( زمزار )