(خواص خوراکیها)
دمنوش های گیاهی و کاهش حساسیت بهاری
( راه درمان حساسیت بهاری با طب سنتی )
مصرف دمنوش گیاهانی مانند آویشن، بابونه، رزماری و نعناع را برای کاهش حساسیت بهاری موثر دانست.
هر ساله به هنگام آغاز فصل بهار، شاهد حساسیت های بهاری به شکل خارش پوست، جوش زدن، آلرژی، سرفه و عطسه کردن هستیم که طب سنتی راه حل هایی را در نظر دارد.
مصرف چای نعناع به دلیل خاصیت ضد التهابی برای رفع خارش و خشکی پوست مفید می باشد. مصرف نعنای تازه نیز برای درمان خارش موثر است.
مصرف دمنوش گیاهانی مانند ریحان، رزماری، آویشن و بابونه در چنین شرایطی توصیه می شود چراکه خاصیت ضد باکتریایی و ضد قارچی داشته و به رفع التهاب پوست کمک می کند.
افرادی که دچار حساسیت های پوستی هستند باید مصرف غذاهای تند و پرادویه را کم کنند و در مقابل مصرف سبزیجات تازه، سبوس گندم، غذاهای ملین مثل انواع آش، مصرف کاهو و خاکشیر را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
( حمید افراسیابی – متخصص طب سنتی )