(خواص خوراکیها) کمپوت میوه ها خاصیت دارد؟ بدون شک شما هم بارها و بارها شنیدهاید که متخصصان توصیه میکنند روزانه بین 5 تا 7 واحد میوه و سبزیجات میل کنید. اما به نظر میرسد مصرف این میزان میوهی تازه کمی سخت باشد. به خاطر این که برخی از مردم با …
بیشتر بخوانید »سالم زندگی کن
بادام برای درمان سرفه
(خواص خوراکیها) بادام برای درمان سرفه … خواص درمانی بادام ( بادام دارای خواص دارویی و درمانی بسیاری است. افرادی که دچار سرفه، یبوست و اگزما هستند، بادام بخورند ) بادام از گروه چهارمغزها بوده و مصرف روزانه آن بسیار توصیه میشود چراکه دارای مقدار زیادی چربی مفید است که …
بیشتر بخوانید »معرفی خواص هسته میوه ها
(خواص خوراکیها) معرفی خواص هسته میوه ها (با فواید هسته 4 میوه آشنا شوید) بسیاری از افراد هسته ی میوه هایی مانند انگور را دور میریزند ، در حالیکه با توجه به جثه ی کوچکش فواید بسیاری دارد. روغن یا کپسول این هسته های ریز و کوچک اثرات شگفت انگیزی …
بیشتر بخوانید »گیاهان دارویی و درمان یبوست
(خواص خوراکیها) گیاهان دارویی و درمان یبوست غذایی که مدتی میماند و خوراکیهایی که در آن مواد نگهدارنده زده باشند، یبوست را تشدید نموده و معده را ضعیف میکند. گیاهان دارویی 1) ابتدا غذا به وسیله دندانها باید خوب جویده شود و با بزاق دهان خوب مخلوط شود. خوب جویدن …
بیشتر بخوانید »ارده و خواص آن
(خواص خوراکیها) ارده و خواص آن کنجد یکی از قدیمی ترین دانه های روغنی است که توسط بشر شناخته شده و برای خوراک و به عنوان دارو مصرف داشته است. کاشت کنجد در بین النهرین در دره دجله و فرات به ۱۶۰۰ سال قبل از میلاد بر می گردد.ن ام …
بیشتر بخوانید »خواص شیر سویا
(خواص خوراکیها) خواص شیر سویا تاریخچه ی تهیه ی شیر سویا به 4 هزار سال قبل بازمی گردد که چینی ها توانستند شیر سویا را به روش خانگی تولید کنند. جالب است بدانید شیر سویا نزد چینی ها از اهمیت خاصی برخوردار است؛ چرا که سویا جزو 4 دانه مقدس …
بیشتر بخوانید »مگر موزهای گندیده و سیاه هم خاصیت دارند؟
(خواص خوراکیها) مگر موزهای گندیده و سیاه هم خاصیت دارند؟ از این به بعد موزهای خیلی رسیده و نرم را که پر از لکه های تیره هستند و اگر به هر کسی آنها را تعارف کنید نوعی توهین حساب میشود دور نریزید زیرا آخرین تحقیقات دانشمندان ژاپنی نشان میدهد که …
بیشتر بخوانید »دمنوش های گیاهی و کاهش حساسیت بهاری
(خواص خوراکیها) دمنوش های گیاهی و کاهش حساسیت بهاری ( راه درمان حساسیت بهاری با طب سنتی ) مصرف دمنوش گیاهانی مانند آویشن، بابونه، رزماری و نعناع را برای کاهش حساسیت بهاری موثر دانست. هر ساله به هنگام آغاز فصل بهار، شاهد حساسیت های بهاری به شکل خارش پوست، جوش …
بیشتر بخوانید »نارنگی و خواص آن
(خواص خوراکیها) نارنگی و خواص آن ( میوه ای سرشار از ویتامین ) نارنگی میوه ای زمستانی و غنی از ویتامین های A ، B1 ، B2 ،C می باشد.دانشمندان به تركیبی در پوست نارنگی دست یافته اند که نابودگر سلولهای سرطانی ست. این یافته می تواند به درمان سرطانهایی …
بیشتر بخوانید »مقابله با سرماخوردگی با این 6 گیاه دارویی
(خواص خوراکیها) مقابله با سرماخوردگی با این 6 گیاه دارویی هل هل، به بهبود آسم و برونشیت کمک میکند وحتی ممکن است بدخلقی را کاهش دهد زنجبیل هزارن سال است مردم چین، از زنجبیل که یک ضد التهاب طبیعی است، برای تسکین درد استفاده میکنند. زنجبیل به کاهش حالت تهوع، …
بیشتر بخوانید »