( خواص خوراکیها ) سنگک، غنیترین فیبر در بین نانها بهترین راه برای اطمینان یافتن از حفظ تعادل و تنوع در برنامه غذایی استفاده از چهار گروه اصلی غذایی است. پنج درصد کالری و پروتئین روزانه از نان تامین می شود و از آنجایی که نان به عنوان قوت غالب …
Read More »سالم زندگی کن
زغال اخته، کوچک اما پرفایده
( خواص خوراکیها ) زغال اخته، کوچک اما پرفایده مصرف زغال اخته باعث کاهش چربی شکمی و کاهش کلسترول می شود که این نوع چربی عامل ایجاد بیماری های قلبی و دیابت است. زغال اخته چربی سوز است پژوهشگران، عصاره ی بلوبری به نام پلی فنول ها را بر روی …
Read More »گوجه سبز و فواید آن
(خواص خوراکیها ) گوجه سبز و فواید آن گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می شود، از این رو می تواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد. این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول و سرطان …
Read More »رازیانه دارای چه فوایدی است؟
( خواص خوراکیها ) رازیانه دارای چه فوایدی است؟ فواید رازیانه برای مغز و افزایش اشتها یکی از این فواید فعال کردن مغز است. رازیانه از نظر طب قدیم ایران،گرم و خشک است و دارای خواص فراوانی است که از جمله آن فعال کردن مغز است.رازیانه گیاهی است معطر، علفی …
Read More »آشنایی با خواص درمانی تربچه
(خواص خوراکیها) آشنایی با خواص درمانی تربچه تربچه از جمله سبزیهایی است که هم ریشه و هم برگ آن دارای خواص فراوانی است.تربچه گیاهی است یک ساله که ارتفاع ساقه آن تا یک متر میرسد . برگ های آن پهن ، ناصاف ، کرکدار و با بریدگیهای نامنظم است. گلهای …
Read More »آشنایی با خواص سبزی خوردن
(خواص خوراکیها) آشنایی با خواص سبزی خوردن کارشناسان تغذیه مصرف روزانه 3 تا 5 “سروینگ” سبزیجات را به افراد توصیه می کنند. هر سروینگ یا واحد معادل یک لیوان سبزیجات خام یا نصف لیوان سبزیجات پخته است. سبزی های خوش مزه و اشتها آوری که پای ثابت سفره ی بسیاری …
Read More »خاکشیر و خواص درمانی آن
(خواص خوراکیها) خاکشیر و خواص درمانی آن خواص خاکشیر عبارتند از : * خاکشیر از نظر طب قدیم ایران گرم و تر است. * التیام دهنده زخم و جراحات است. * جوشانده خاکشیر برای رفع اسهالهای ساده و رفع ترشحات زنانگی مفید است. * خاکشیر ادرار آور است. * خاکشیر …
Read More »آشنایی با خواص کره بادام زمینی
(خواص خوراکیها) آشنایی با خواص کره بادام زمینی کره بادام زمینی را چه به صورت نرم و چه با خردههای بادام زمینی بخورید، بسیار لذیذ بوده و دارای خواص فراوانی است. کرهٔ بادام زمینی گونه ای از کره است که از بادام زمینی به دست می آید. این کره ازجمله …
Read More »فواید باور نکردنی لیمو
(خواص خوراکیها) فواید باور نکردنی لیمو لیمو (مرکبات) محصولی معجزه آسا برای کشتن سلول های سرطان است؛ که 10000 بار قوی تر از شیمی درمانی است. چرا ما در مورد آن نمی دانیم؟ چون آزمایشگاه ها(شرکت های دارو سازی) با ساخت مشابه مصنوعی آن سود زیادی میبرند. شما هم اکنون …
Read More »خوراکیهایی برای درمان سرفه های خشک
(خواص خوراکیها) خوراکیهایی برای درمان سرفه های خشک فلفل و عسل ترکیب این دو ماده در کنار هم شربتی طبیعی برای تسکین تحریکات گلو و مقابله با میکرو ارگانیسم هایی است که گلو را ناراحت می کند. سیر، روغن زیتون و آویشن 10 حبه سیر را پوست کنده و خرد …
Read More »