سالم زندگی کن

دانستنی هایی درباره فواید ماش

ماش

(خواص خوراکیها ) دانستنی هایی درباره فواید ماش ماش، یکی از موادغذایی است که در گروه حبوبات جای می‌گیرد. همان‌طور که می‌دانید، در برنامه غذایی روزانه، حبوبات مهم‌ترین منبع تامین پروتئین گیاهی هستند و ماش نیز ارزش تغذیه‌ای بسیار بالایی دارد و در اکثر جوامع منبع عمده تامین پروتئین به …

بیشتر بخوانید »

آشنایی با خواص نارگیل

نارگیل

(خواص خوراکیها) آشنایی با خواص نارگیل نارگیل،‌ گیاهی است که ابتدا در جنوب آسیا کشت می‌شد و در حال حاضر در تمام مناطق آسیایی وجود دارد.مردم اقیانوس آرام از تمام قسمت‌های این درخت استفاده کرده و آن را به عنوان یک غذای اصلی مصرف می‌کنند. درخت نارگیل، درختی است زیبا …

بیشتر بخوانید »

آشنایی با خاصیت های چای کوهی

چای کوهی

( خواص خوراکیها ) آشنایی با خاصیت های چای کوهی خاصیت گیاه چای کوهی، در درمان افسردگی به اثبات رسیده است و مکانیزم اثر ضد افسردگی آن از طریق مهار آنزیمی است. چای کوهی که در زبان ترکی به آن توکلیجه(پشمالو) نیز می گویند، از تیره ی گیاهان معطر است …

بیشتر بخوانید »

اندر فواید و مضرات کله پاچه

کله پاچه

( خوراکیها ) اندر فواید و مضرات کله پاچه پروتئین موجود در كله‌ پاچه برای رشد و ترمیم بافت‌های بدن بسیار مفید است. كله ‌پاچه یك غذای بسیار چرب و پرانرژی است و از پروتئین بالا و با كیفیتی برخوردار است. البته كله پاچه سرشار از كلسترول است. كلسترول یكی …

بیشتر بخوانید »

خواص و فواید موز خشک شده

موز خشک

( خواص خوراکیها ) خواص و فواید موز خشک شده نباید ظاهر نه چندان جذاب موز خشک شده، باعث شود که به آن اعتماد نکنیم و کنارش بگذاریم. موز خشک شده بسیار خوشمزه و فوق العاده است زیرا مزه های همیشگی که در موزه تازه وجود دارد، در موز خشک …

بیشتر بخوانید »

از خواص قهوه چیزی می‌دانید؟

قهوه

(خواص خوراکیها) از خواص قهوه چیزی می‌دانید؟ دانشمندان یافته اند که مصرف یک فنجان قهوه همراه با شکر می‌تواند حافظه را فعال کند و میزان دقت و توجه فرد را افزایش دهد. اگر قهوه و شکر همراه با هم مصرف شوند تاثیر آنها در تقویت عملکرد مغز خیلی بیشتر از …

بیشتر بخوانید »

زردآلوی خشک و تازه و ارزش غذایی هر کدام

زردآلو

( خواص خوراکیها ) زردآلوی خشک و تازه و ارزش غذایی هر کدام آیا می دانید زردآلو خشک و تازه دارای چه خاصیتی می باشند ؟ در بین میوه های خشک، زردآلوی خشک، آلو و انجیر بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند. این میوه ها معدن کارُتن هستند. زردآلو همیشه …

بیشتر بخوانید »

میوه ازگیل و فواید آن

ازگیل

( خواص خوراکیها ) میوه ازگیل و فواید آن ( میوه مؤثر در تقویت خون بدن ) ازگیل، میوه درختی است كه در اواخر پاییز و اوایل زمستان می رسد. گل های درخت ازگیل، سفید و میوه‌ آن شبیه زالزالك است، با این تفاوت كه میوه ازگیل درشت تر و …

بیشتر بخوانید »

معرفی 8 خاصیت تخم بلدرچین

تخم بلدرچین

(خواص خوراکیها) معرفی 8 خاصیت تخم بلدرچین فواید و خواص جالبی از تخم بلدرچین: 1) باعث ایجاد متابولیسم بهینه در سلولهای بدن می‌شود و بهترین نوع پروتئین و چربی را دارد. 2) برای باهوش شدن جنین مؤثر است. 3) موجب بهبود اشتها در اطفال کم اشتها شده ومناسب برای سنین …

بیشتر بخوانید »

۱۰ خاصیت مهم مصرف آب

نوشیدن آب

(خواص خوراکیها) 10 خاصیت مهم مصرف آب اکسیژن از طریق خون به عضلات منتقل می شود. در صورت نرسیدن اکسیژن به خون، عضلات اسیدلاکتیک ترشح می کنند که گرفتگی عضلانی به وجود می آورد. آب کافی یعنی تامین اکسیژن خون. مصرف منظم آب به مغز کمک می کند تا دمای بدن …

بیشتر بخوانید »