( خواص خوراکیها ) راز پیشگیری از نابینایی در سال های پیری، در زعفران نهفته است محققان طی بررسی های خود نشان دادند كه مصرف روزانه زعفران در غذا به تولید سلول های حساس چشمی، كه برای دید ضروری هستند، كمك می كند. مطالعات انجام شده بر روی حیوانات نشان …
بیشتر بخوانید »سالم زندگی کن
اندر حکایت خواص لبو
( خواص خوراکیها ) اندر حکایت خواص لبو مطالعات نشان دادهاند که این ماده غذایى فواید بسیارى دارد. به طورى که در شب یلداى ایرانیان، لبوى داغ را نیز به عنوان یکى از مواد غذایى ارزشمند تهیه و میل مى کردند. از جمله فواید آن مى توان به کنترل فشار خون …
بیشتر بخوانید »مروری بر خواص تره فرنگی
( خواص خوراکیها ) مروری برخواص تره فرنگی متخصصان تغذیه بر این باورند كه مصرف ترهفرنگی مانند سیر و پیاز موجب كاهش ابتلا به سرطان روده و پروستات و تثبیت قندخون میشود. به گفته آنها ترهفرنگی حاوی مقادیری منگنز، ویتامینهای C،6 B و آهن است و كلسترول بد بدن را …
بیشتر بخوانید »آشنایی با خواص بابونه
(خواص خوراکیها) آشنایی با خواص بابونه بابونه گیاهی است دائمی و كوچك، به ارتفاع تقریبا 30 سانتیمتر، دارای بویی معطر كه در چمن زارها و زمین های شنی می روید. ساقه آن به رنگ سبز مایل به سفید، برگ های آن كوچك متناوب و دارای بریدگی های باریك، نامنظم و …
بیشتر بخوانید »کنترل فشارخون و دیابت با لوبیا قرمز
( خواص خوراکیها ) کنترل فشارخون و دیابت با مصرف لوبیا قرمز لوبیا قرمز حاوی سدیم پائین و پتاسیم بالا است كه میتواند برای افراد مبتلا به فشارخون مفید باشد و به دلیل قند موجود در آن به آرامی وارد جریان خون میشود كه برای دیابتیها نیز مفید است. هر …
بیشتر بخوانید »لواشک و ارزش تغذیه ای آن
( خواص خوراکیها ) لواشک و ارزش تغذیه ای آن لواشك همان عصاره گرفته شده از میوهها است که مورد علاقه همه افراد به ویژه بچهها می باشد. متخصصان تغذیه به آن اكستراكت میگویند و با خشك كردن به دست میآید. خشك كردن از سادهترین و متداولترین روشهای نگهداری مواد …
بیشتر بخوانید »(داروی سرماخوردگی) سیب را با پوست بخورید
( خواص خوراکیها) (داروی سرماخوردگی) سیب را با پوست بخورید توصیه های تغذیه ای : سرماخوردهها ماست و دوغ نخورند / سیب را با پوست بخورید سرماخوردگی از شایعترین بیماری ویروسی در پاییز و زمستان و شایعترین بیماری عفونی در انسان است که عامل آن ویروسهـا هستند و با علائم …
بیشتر بخوانید »اثر زیتون در استحكام مو و استخوانها
( خواص خوراکیها ) اثر زیتون در استحكام مو و استخوانها خواص تغذیهای زیتون: مصرف مداوم زیتون سبب افزایش سیستم ایمنی بدن و كاهش روند پیری و همچنین استحكام مو و استخوانها میشود. مهمترین بخش زیتون چربیهای موجود در آن است و این چربی علاوه بر هسته كه در روغن صنعتی كاربرد دارد …
بیشتر بخوانید »شیر و مهم ترین خواص آن
( خواص خوراكی ها ) شیر و مهم ترین خواص آن از مهم ترین ترکیبات موجود در شیر، کلسیم است که نقش اساسی در شکل گیری و استحکام استخوان ها و سلامت دندان ها دارد. فسفر که برای بسیاری از واکنشهای شیمیایی بدن و فعال کردن آنزیمها لازم است و در رشد …
بیشتر بخوانید »چه ویتامین های در میوه انبه است؟
( خواص خوراكی ها ) چه ویتامین های در میوه انبه است؟ میوه انبه دارای اسیدسیتریك و تانن است. هسته آن بسیار چرب و حاوی نشاسته بالا و برگهای این درخت نیزهای شكل،گلهای آن زرد یا قرمز رنگ و به صورت خوشهای وجود دارد كه میوه آن بیضوی شكل و دارای …
بیشتر بخوانید »